VD har ordet

Välkommen till vår hemsida!

Outsourcing av faktura- och inkassohantering växer hela tiden men hänger branschen med? Vi som grundade Kredithanterarna vill få tillbaka fokus på två områden som vi anser att branschen glömt bort eller helt enkelt inte anpassar sig till.

Kundvård och flexibilitet!

Vi på Kredithanterarna sätter kundvården som absolut högsta prio och vill vara en partner som blir en naturlig del och avlastning i våra kunders vardag.

I dagsläget trycker företag i vår bransch mer och mer in alla kunder oavsett bransch i strömlinje-formade flöden där endast ett fåtal får förmånen att anpassa sitt flöde. Vi har därför fokuserat starkt på att ha en så bra och flexibel plattform som möjligt.

Hos oss har du en unik individuellt anpassad inloggning för alla tjänster där du når all information om din reskontra, dina kunders status och även alla rapporter.

Kredithanterarna:

  • Anpassar oss efter dina flöden och sätter in extra åtgärder beroende på olika utfall under processens gång.
  • Erbjuder idag fakturering via e-faktura för företag och privatpersoner, pdf fakturor via e-post, autogiro samt traditionell pappersutskrift.
  • Är integrerade med några av Sveriges ledande affärssystem. Läs mer på vår partner sida.

 

Jag hoppas att alla kunder skall trivas hos oss på Kredithanterarna och känna ett lugn och trygghet i sina flöden när de hanteras av oss.

David Stachowiak

Country Director